De grote voedselbankwandeling

We gaan wandelen voor de Voedselbank Amsterdam

Op 28 mei 2022 zal de sponsorwandeling in Blaricum plaatsvinden. De sponsorwandeling is van 14:00 tot ongeveer 17:00 uur. Tijdens de sponsorwandeling zullen de deelnemers een route afleggen door Blaricum. De omgeving zal variëren van de bebouwde kom tot de Blaricumse heide. De route zal ongeveer 5 kilometer zijn en 2 uur duren. Natuurlijk kunnen de deelnemers de route zelf aanpassen als daar behoefte aan is. Voordat de deelnemers meedoen met de sponsorwandeling proberen zij zo veel mogelijk mensen te zoeken die hun willen sponsoren.
De sponsoren zullen de deelnemers sponsoren door middel van een bedrag te geven voor de geloopde afstand. Dit kan bijvoorbeeld 5 euro zijn voor 3 kilometer.

Bij het startpunt kunnen de deelnemers eventueel voor een klein bedrag eten en drinken kopen voor tijdens de wandeling. Neem eventueel contant geld mee of betaal via je telefoon. 
De sponsorwandeling zal beginnen met een korte toelichting door de organisator Xiaoke.
Daarna vertrekken de deelnemers vanaf het startpunt en zullen de geplande route lopen. Wanneer de deelnemers hun route hebben afgelegd, zullen zij weer eindigen bij de startplek ('t Harde). Bij het eindpunt zullen de deelnemers een korte enquête invullen en wordt het fundraising evenement afgerond.
Daarnaast zorgen de deelnemers ervoor dat hun sponsoren via deze website het bedrag voor of na het evenement doneren.

 

Kortom, het wordt een super leuke dag met familie, vrienden en bekenden!

24/05/2022
23:40

Hanneke

Bekijk alle
  Bekijk alle
24/05/2022 | 9:31

Startpunt van de sponsorwandeling

Lieve allemaal,Hierbij het adres van het startpunt van de sponsorwandeling. Daarnaast kan je op de foto zien waar het precies is, namelijk bij een voetbalveldje met een kleine speeltuin. Adres: Goois Natuurreservaat ‘t Harde, Meentzoom 45. Blaricum Tot zaterdag 28 mei!

De Voedselbank Amsterdam heeft, in lijn met Voedselbanken Nederland, als belangrijkste doel: mensen van voedsel voorzien als ze dat – tijdelijk – niet op eigen kracht kunnen -. Wij doen dit door voedsel in te zamelen dat anders wordt weggegooid. Onze andere kernwaarden zijn dat wij alleen met vrijwilligers werken en dat wij neutraal en onafhankelijk zijn (‘burgers voor burgers’). Daarbij schenken wij ons voedsel zonder tegenprestatie en verdelen het voedsel zo eerlijk mogelijk.